diumenge, 9 de juliol del 2017

Flam de coco amb caramel


Aquests flams sense forn són molt fàcils i ràpids de de fer, hi ha moltes variants i sempre queden bé. L’he fet de coco i la llet l’he posat desnatada per fer-lo més lleuger. De sucre, tampoc n’he posat massa però a mi m’ha agradat molt (m’ha fet la sensació que menjava “coquitos” amb una altra textura).

INGREDIENTS
  • 1 litre de llet desnatada (jo l’he posat sense lactosa)
  • 100 g. de sucre
  • 2 sobres de cuallada
  • 100 g. de coco ratllat
  • Caramel líquid per untar els motllos

PREPARACIÓ
  1. Posa tots els ingredients al vas i programa 10 minuts, temperatura 90 graus, velocitat 4
  2. Mentrestant, posa caramel al fons del motllo
  3. Quan acabi emplena el motllo amb compte (perquè no es barregi el caramel) i quan estigui fred ho tens un parell d’hores a la nevera
  4. I a menjar!

TRUCS i VARIANTS
  • Jo no he triturat el coco perquè així li dóna una textura molt especial, però si no us agrada podeu triturar-ho abans posant-ho 10 segons a velocitat 10
  • Podeu fer un únic flam amb un motllo gran o bé fer flams individuals
  • Jo he posat poc caramel perquè volia que es veiés força blanc el flam, però si voleu en podeu posar més


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada