dilluns, 24 de juliol del 2017

Pa de pessic de coco



Buscant receptes fàcils i lleugeres vaig trobar aquest pa de pessic de coco que està fet amb clares i no porta ni mantega ni olis, el vaig provar i en poc temps ja l’he fet dues vegades. Enlloc de mantega la recepta original portava ricotta però jo no en vaig trobar i la vaig substituir per recuit 0%. El resultat, boníssim!
INGREDIENTS
  • 100 g. de ricotta (ho vaig canviar per recuit)
  • 100 g. de farina
  • 100 g. de coco
  • 170 g. de sucre de canya
  • 5 clares d’ou
  • 1 sobre de llevat Royal
PREPARACIÓ
  1. Escalfem el forn a 170 graus
  2. Posem al vas el sucre de canya i programem 15 segons a velocitat 10
  3. Posem la papallona, afegim les clares i programem 5 minuts a 37 graus i velocitat 3
  4. Traiem la papallona i afegim el coco, la farina i el recuit. Programem 30 segons a velocitat 4
  5. Afegim el sobre de llevat i programem 20 segons a velocitat 4
  6. Aboquem al motllo (d’uns 22 centímetres) que haurem untat prèviament amb mantega
  7. Fornegem a 170 graus durant 30 minuts
  8. Quan estigui fet repartim una mica més de coco ratllat per la superfície
  9. I a menjar!
TRUCS i VARIANTS
  • Podeu fer-ho amb recuit, amb recuit desnatat (com l’he fet jo) o amb ricotta (com deia la recepta original)
  • Enlloc de repartir coco ratllat per la superfície pots utilitzar sucre glass (és el que jo he fet)
  • No és una pa de pessic que pugi gaire però tot i així és molt esponjós i el gust és boníssim
  • He fet servir clares pasteuritzades (les podeu trobar a la nevera del Mercadona, on hi ha les pizzes). La quantitat que he fet servir és 170 g.

Fonts: És exactament la recepta del web de Thermorecetas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada