Buscant receptes fàcils i lleugeres vaig trobar aquest pa de
pessic de coco que està fet amb clares i no porta ni mantega ni olis, el vaig
provar i en poc temps ja l’he fet dues vegades. Enlloc de mantega la recepta
original portava ricotta però jo no en vaig trobar i la vaig substituir per
recuit 0%. El resultat, boníssim!
INGREDIENTS
- 100 g. de ricotta (ho vaig canviar per recuit)
- 100 g. de farina
- 100 g. de coco
- 170 g. de sucre de canya
- 5 clares d’ou
- 1 sobre de llevat Royal
PREPARACIÓ
- Escalfem el forn a 170 graus
- Posem al vas el sucre de canya i programem 15 segons a velocitat 10
- Posem la papallona, afegim les clares i programem 5 minuts a 37 graus i velocitat 3
- Traiem la papallona i afegim el coco, la farina i el recuit. Programem 30 segons a velocitat 4
- Afegim el sobre de llevat i programem 20 segons a velocitat 4
- Aboquem al motllo (d’uns 22 centímetres) que haurem untat prèviament amb mantega
- Fornegem a 170 graus durant 30 minuts
- Quan estigui fet repartim una mica més de coco ratllat per la superfície
- I a menjar!
TRUCS i VARIANTS
- Podeu fer-ho amb recuit, amb recuit desnatat (com l’he fet jo) o amb ricotta (com deia la recepta original)
- Enlloc de repartir coco ratllat per la superfície pots utilitzar sucre glass (és el que jo he fet)
- No és una pa de pessic que pugi gaire però tot i així és molt esponjós i el gust és boníssim
- He fet servir clares pasteuritzades (les podeu trobar a la nevera del Mercadona, on hi ha les pizzes). La quantitat que he fet servir és 170 g.
Fonts: És exactament
la recepta del web de Thermorecetas
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada