Tinc vàries entrades de pa i aquesta, potser, és la millor.
És fàcil, és ràpid i és boníssim.
INGREDIENTS
- 340 ml. d’aigua
- 50 g. d’oli d’oliva verge extra
- 2 sobres de llevat sec de pa
- 610 g. de farina de força
- 10 g. de sal
- Llavors variades (opcional)
PREPARACIÓ
- Posa al vas l’aigua, l’oli i el llevat i programa 2 minuts, 37 graus, velocitat 2
- Afegeix la farina, la sal i programa 10 segons a velocitat 6
- Amassa 2 minuts a velocitat espiga. Mentre s’amassa ves afegint les llavors
- Ho traiem de la thermomix i amb les mans untades d’oli (o de farina) els hi fem la forma que més us agradi i els posem a la safata del forn tapats amb un drap de cuina fins que doblin el volum
- Escalfem el forn a 200 graus i quan el forn arribi a la temperatura ho introduïm i els deixem 15 minuts. Si volem afegir-hi llavors a sobre les hem d’afegir justament abans d’entrar al forn. El que jo he fet ha sigut pintar (amb molta suavitat) amb ou batut els panets i posar-hi les llavors
- I a menjar!
TRUCS
i VARIANTS
- Les llavors són opcionals, si no les poses els panets t’han de quedar més blanquets, no et passis de temps de cocció perquè sinó et quedaran secs
- Si teniu pressa podeu escurçar el temps de llevat introduint la safata al forn 20 minuts a 50 graus
Fonts: Blog thermomix de Susana Gil Crespo
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada