La melmelada a casa, des de que vàrem descobrir com
era de fàcil fer-la amb thermomix, no falta a la nevera. En aquest cas he fet
la de préssec. L’he intentat fer més lleugera i, per tant, li he posat menys
sucre del que normalment diuen les receptes i, a més, sucre morè. El resultat,
com sempre que he fet melmelada, boníssim!
INGREDIENTS
- 700 g. de préssecs madurs (jo he posat préssecs vermells)
- 25 g. de suc de llimona
- 350 g. de sucre morè
PREPARACIÓ
- Posar –ho tot al vas i triturar 6 segons a velocitat 4 (triturar és opcional)
- Baixar tots els ingredients amb una espàtula
- Programa 30 minuts, 100 graus, velocitat 2 i quan arribi a temperatura, canvia el cubilet per la cistella
TRUCS
Vigilar que no faci massa escuma, si en fes caldrà
baixar la temperatura a 90 graus i potser afegir uns minuts més de temps
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada