dilluns, 10 de juliol del 2017

Melmelada de préssec


La melmelada a casa, des de que vàrem descobrir com era de fàcil fer-la amb thermomix, no falta a la nevera. En aquest cas he fet la de préssec. L’he intentat fer més lleugera i, per tant, li he posat menys sucre del que normalment diuen les receptes i, a més, sucre morè. El resultat, com sempre que he fet melmelada, boníssim!

INGREDIENTS
  • 700 g. de préssecs madurs (jo he posat préssecs vermells)
  • 25 g. de suc de llimona
  • 350 g. de sucre morè

PREPARACIÓ
  1. Posar –ho tot al vas i triturar 6 segons a velocitat 4 (triturar és opcional)
  2. Baixar tots els ingredients amb una espàtula
  3. Programa 30 minuts, 100 graus, velocitat 2 i quan arribi a temperatura, canvia el cubilet per la cistella

TRUCS


Vigilar que no faci massa escuma, si en fes caldrà baixar la temperatura a 90 graus i potser afegir uns minuts més de temps

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada