Aquesta recepta (i les fotos) també me les ha passat la meva gran amiga Montse. Ella sí que és una experta en la thermomix i tot li surt
bonísssssim! Ah, i és apte per celíacs!
Moltes gràcies Montse!!
INGREDIENTS
- 150 g. de pebrot vermell
- 200 g. de ceba
- 1 carbassó gran
- 1 albergínia
- 60 g. d’oli d’oliva verge extra
- 1 pot de tomàquet de 400 g. triturat sense gluten (ella fa servir la marca Orlando)
- Sal i pebre al gust
PREPARACIÓ
- Posem al vas el pebrot i la ceba a trossos i programem 4 minuts velocitat 4. Reservem
- Posem al vas el carbassó i l’albergínia a trossos i també programem 4 minuts velocitat 4
- Afegim l’oli i la ceba i els pebrots que havíem reservat. Programem 15 minuts, temperatura varoma, gir a l’esquerra i velocitat de cullera (sense cubilet)
- Incorporem el tomàquet, sal i pebre i programem 20 minuts, temperatura varoma, gir a l’esquerra i velocitat de cullera (també sense cubilet)
- I a menjar!
TRUCS
i VARIANTS
Si voleu, juntament amb la ceba i el pebrot podeu
incorporar alls
Font: Montse Garcia
Hola, vull fer la samfaina, però trobo que triturar les verdures 4 minuts a velocitat 4 quedaran fetes puré. No haurien de ser 4 segons ??? gràcies
ResponEliminaPer descomptat q són 4 segons!
ResponElimina