dimecres, 3 de maig del 2017

Samfaina


Aquesta recepta (i  les fotos) també me les ha passat la meva gran amiga Montse. Ella sí que és una experta en la thermomix i tot li surt bonísssssim! Ah, i és apte per celíacs!
Moltes gràcies Montse!!

INGREDIENTS
  1. 150 g. de pebrot vermell
  2. 200 g. de ceba
  3. 1 carbassó gran
  4. 1 albergínia
  5. 60 g. d’oli d’oliva verge extra
  6. 1 pot de tomàquet de 400 g. triturat sense gluten (ella fa servir la marca Orlando)
  7. Sal i pebre al gust
PREPARACIÓ
  • Posem al vas el pebrot i la ceba a trossos i programem 4 minuts velocitat 4. Reservem
  • Posem al vas el carbassó i l’albergínia a trossos i també programem 4 minuts velocitat 4
  • Afegim l’oli i la ceba i els pebrots que havíem reservat. Programem 15 minuts, temperatura varoma, gir a l’esquerra i velocitat de cullera (sense cubilet)
  • Incorporem el tomàquet, sal i pebre i programem 20 minuts, temperatura varoma, gir a l’esquerra i velocitat de cullera (també sense cubilet)
  • I a menjar!
TRUCS i VARIANTS

Si voleu, juntament amb la ceba i el pebrot podeu incorporar alls

Font: Montse Garcia

2 comentaris:

  1. Hola, vull fer la samfaina, però trobo que triturar les verdures 4 minuts a velocitat 4 quedaran fetes puré. No haurien de ser 4 segons ??? gràcies

    ResponElimina