La recepta és molt senzilla i tot és molt ràpid, perquè els
tomàquets, si tens thermomix, no cal pelar-los, només rentar-los. El resultat,
espectacular visualment i molt bo!
INGREDIENTS
- Un paquet de remolatxa cuita (uns 400-500 grams). Jo sempre faig servir la del Mercadona (està a les neveres amb les amanides)
- Dos tomàquets tallats a quarts
- Un dent d’all
- 40 g. de molla de pa
- 15 ml. de vinagre de vi blanc
- 40 ml. d’oli d’oliva verge extra
- 5 grams de sal
- 100 ml. d’aigua
PREPARACIÓ
- Pesa l’oli i reserva’l
- Posa l’all, les remolatxes, els tomàquets i la sal al vas i programa 30 segons a velocitat 5
- Baixa els ingredients amb l’espàtula i afegeix el vinagre, l’aigua i el pa
- Tritura 1 minut a velocitat 10
- Torna a baixar els ingredients cap al vas i programa 1 minut a velocitat 5. Mentrestant, ves afegint l’oli a la tapa perquè es vagi filtrant cap al vas i així emulsioni
- I a menjar!
TRUCS
i VARIANTS
- Si vols pots ratllar 4 ous a la thermomix abans de començar. Per fer-ho només caldrà que els posis a dins del vas i programis 2 segons a velocitat 4
- Si vols picar pernil també va bé fer-ho abans, després dels ous, i no cal rentar la thermomix. Cal donar-li uns quants cops de turbo fins que trobeu la mida de pernil que us agrada
- Si ho preferiu, a la recepta de la revista hi afegien formatge i poma
Fonts: Basada en la recepta de la revista Hola d’abril de 2017
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada