M’encanten i sabia que quedaven molt bé amb la thermomix
perquè havia provat les de la meva amiga Montse (li queden genials) i em vaig
decidir a fer-ne perquè al meu fill li agrada molt la xocolata. La veritat és
que són molt fàcils de fer però jo tinc tan poca traça que vaig quedar
empastifada de xocolata fins a dalt jeje. Si algú té algun consell per no “pringar-se”
tant, sisplau, feu-me’l arribar! Al final vaig optar per fer-ne tres de gegants
(quasi de mida magdalena).
INGREDIENTS
- 100 g de nata líquida
- 150 g de xocolata fondant
- 150 g de xocolata amb llet
- 50 g de brandy, o de whisky (opcional, jo no li vaig posar)
- cacau en pols, o fideus de xocolata per arrebossar
PREPARACIÓ
- Posa la nata al vas i programa 4 minuts, 100 graus, velocitat 2
- Afegeix la xocolata trossejada i programa velocitat 9 sense programar temps fins que quedi ben triturat (jo li vaig posar uns 30 segons)
- Si hi poses licor, ara és el moment de posar-lo i programar 15 segons a velocitat 6
- Posa-ho en un bol al congelador i espera fins que estigui solidificat
- Fes boletes amb dues culleradetes. Aquí és on jo no tinc traça. Vaig intentar-ho amb culleres i no em sortia i amb la mà millor (però s’ha d’anar ràpid perquè la xocolata no tingui temps de desfer-se)
- Arrebossem amb fideus de xocolata o cacau i tornem a deixar al congelador
- I a menjar!
TRUCS
i VARIANTS
- La recepta original porta alcohol, però jo no vaig afegir-li perquè les feia, sobretot, pel nen
- També es poden arrebossar en coco o fideus de colors
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada