diumenge, 14 de maig del 2017

Pa de pessic de préssec sense greixos i en microones



Fa temps que volia provar de fer un pa de pessic al microones, perquè és molt ràpid i havia llegit que quedaven molt esponjosos, així que ho vaig provar. Vaig agafar el que tenia per casa i, la veritat, el resultat va ser boníssim i rapidíssim. A més, el vaig fer sense oli i, per tant, sense greixos (amb sucre, això sí...)

INGREDIENTS
  • 1 préssec molt madur
  • 220 g. de farina de rebosteria
  • 135 g. de sucre
  • 15 g. de sucre de vainilla
  • 1 formatge batut 0% (són com iogurts, van de quatre en quatre i estan a la nevera dels formatges)
  • 1 vas de llet petit (la mida de l’envàs del formatge batut)
  • 2 ous
  • 1 sobre de llevat

PREPARACIÓ
  1. Pinta un motllo de corona de silicona amb mantega
  2. Posa el préssec tallat al vas i programa 30 segons velocitat 5
  3. Afegeix la resta d’ingredients i programa 1 minut velocitat 3
  4. Posa-ho al motllo i programa 9 minuts a 750 W el microones
  5. Quan acabi el temps no obris la porta i deixa-ho reposar 5 minuts a dins del microones
  6. Deixa refredar una mica i a menjar!

TRUCS i VARIANTS
  • Com veureu surt molt blanquet perquè al microones no agafa color, però és molt esponjós
  • Podeu afegir-hi, quan estigui fred, sucre glass per sobre o fer-li una cobertura de xocolata

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada