Fa temps que volia provar de fer un pa de pessic al
microones, perquè és molt ràpid i havia llegit que quedaven molt esponjosos,
així que ho vaig provar. Vaig agafar el que tenia per casa i, la veritat, el
resultat va ser boníssim i rapidíssim. A més, el vaig fer sense oli i, per
tant, sense greixos (amb sucre, això sí...)
INGREDIENTS
- 1 préssec molt madur
- 220 g. de farina de rebosteria
- 135 g. de sucre
- 15 g. de sucre de vainilla
- 1 formatge batut 0% (són com iogurts, van de quatre en quatre i estan a la nevera dels formatges)
- 1 vas de llet petit (la mida de l’envàs del formatge batut)
- 2 ous
- 1 sobre de llevat
PREPARACIÓ
- Pinta un motllo de corona de silicona amb mantega
- Posa el préssec tallat al vas i programa 30 segons velocitat 5
- Afegeix la resta d’ingredients i programa 1 minut velocitat 3
- Posa-ho al motllo i programa 9 minuts a 750 W el microones
- Quan acabi el temps no obris la porta i deixa-ho reposar 5 minuts a dins del microones
- Deixa refredar una mica i a menjar!
TRUCS
i VARIANTS
- Com veureu surt molt blanquet perquè al microones no agafa color, però és molt esponjós
- Podeu afegir-hi, quan estigui fred, sucre glass per sobre o fer-li una cobertura de xocolata
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada