El puré de patates és una de les receptes més bàsiques que
es fan amb la thermomix i, la veritat, queda boníssim. Jo no sóc gaire amiga de
la mantega i normalment el faig sense llet i amb oli d’oliva verge extra i així
és com també el fa la meva gran amiga Montse, que em va passar la fantàstica foto que
he penjat. La recepta és del llibre fàcil i saludable de la Thermomix però amb
algunes variants.
Moltes gràcies Montse!!
INGREDIENTS
- 1 kg. de patates trocejades. El llibre diu que han de ser farinoses però jo poso les que tinc
- 350 g. d’aigua
- Nou moscada (opcional)
- 50 g. d’oli d’oliva verge extra
- Sal i pebre al gust
PREPARACIÓ
- Posem la papallona al vas
- Afegim les patates, l’aigua i la sal en el vas i programem 20 minuts, temperatura varoma, velocitat 1
- Comprovem que les patates estan ben cuites (si no és així posem uns minuts més)
- Després de treure la papallona posem l’oli i la nou moscada (si és que en posem) i programem 30 segons velocitat 3
- Afegim el pebre acabat de moldre per sobre
- I a menjar!
TRUCS
i VARIANTS
La recepta original portava una mica més d’aigua però
a mi m’agrada més espès
Si vols, pots canviar l’oli per la mantega
També és possible canviar l’aigua per llet, però
després la temperatura ha de ser 90 graus i haureu de posar més temps (uns 30
minuts)
Fonts: Montse Garcia i Llibre fàcil i saludable de la
Thermomix
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada