Havia provat vàries vegades i no m’acabava de quedar bé però
aquesta vegada l’he encertat de ple. Estava boníssima!
INGREDIENTS
- 30 g. d’oli d’oliva
- 220 g. d’aigua a temperatura ambient
- 1 culleradeta de sucre
- 10 g. de llevat sec per fer pa (no del Royal)
- 400 g. de farina
- 1 culleradeta de sal
- Tomàquet triturat
- Formatge mozzarella ratllat
- Orenga
PREPARACIÓ
- Posa al vas l’aigua, el sucre i el llevat i programa 20 segons a velocitat 2
- Afegeix la farina, l’oli i la sal i programa 2 minuts amb la funció d’amassar
- Posa la massa en un bol gran i cobreix amb film transparent i deixa reposar una horeta fins que vegis que ha doblat el seu volum
- Mentrestant engega el forn a 230 graus i folra una safata del forn amb paper d’hornejar
- Dóna forma a la massa estirant suaument sobre la safata del forn
- Pinta la massa amb el tomàquet triturat i afegeix la mozzarella (i el que hi vulguis afegir més). Afegeix una mica d’oli i sal per sobre i l’orenga
- Forneja (escalfor a dalt i a baix) uns 20 minuts fins que vegis que està daurada (jo amb 15 minuts en vaig tenir prou perquè era molt prima)
- I a menjar!
TRUCS
i VARIANTS
- Pots afegir-hi pernil dolç, xoriç, ceba, pinya, el que vulguis...
- Si fas la massa prima et surten dues pizzes
Fonts: Basada en la recepta del llibre cocina fàcil i saludable de la Thermomix
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada