dilluns, 22 de maig del 2017

Pizza margarita


Havia provat vàries vegades i no m’acabava de quedar bé però aquesta vegada l’he encertat de ple. Estava boníssima!

INGREDIENTS
  • 30 g. d’oli d’oliva
  • 220 g. d’aigua a temperatura ambient
  • 1 culleradeta de sucre
  • 10 g. de llevat sec per fer pa (no del Royal)
  • 400 g. de farina
  • 1 culleradeta de sal
  • Tomàquet triturat
  • Formatge mozzarella ratllat
  • Orenga

PREPARACIÓ
  1. Posa al vas l’aigua, el sucre i el llevat i programa 20 segons a velocitat 2
  2. Afegeix la farina, l’oli i la sal i programa 2 minuts amb la funció d’amassar
  3. Posa la massa en un bol gran i cobreix amb film transparent i deixa reposar una horeta fins que vegis que ha doblat el seu volum
  4. Mentrestant engega el forn a 230 graus i folra una safata del forn amb paper d’hornejar
  5. Dóna forma a la massa estirant suaument sobre la safata del forn
  6. Pinta la massa amb el tomàquet triturat i afegeix la mozzarella (i el que hi vulguis afegir més). Afegeix una mica d’oli i sal per sobre i l’orenga
  7. Forneja (escalfor a dalt i a baix) uns 20 minuts fins que vegis que està daurada (jo amb 15 minuts en vaig tenir prou perquè era molt prima)
  8. I a menjar!

TRUCS i VARIANTS
  • Pots afegir-hi pernil dolç, xoriç, ceba, pinya, el que vulguis...
  • Si fas la massa prima et surten dues pizzes



Fonts: Basada en la recepta del llibre cocina fàcil i saludable de la Thermomix

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada