dimarts, 9 de maig del 2017

Pizza de pa d'espelta



Aquesta recepta no l’he fet amb la thermomix i, a més, és molt i molt fàcil de fer, però m’he decidit a penjar-la perquè està boníssima. La que surt a la foto és feta amb un pa ovalat d’espelta de mig quilo que vaig comprar. Me la vaig menjar diumenge al vespre acompanyada de coca-cola i amb trufes de xocolata de postre 😉

INGREDIENTS
  • Un pa d’espelta
  • 200 g. de formatge mozzarella ratllat
  • Orenga
  • Tomàquet fregit
  • Un raig d'oli d'oliva

PREPARACIÓ
  1. Escalfem el forn a 220 graus a dalt i a baix (escalfor dalt i baix)
  2. Obrim el pa per la meitat
  3. Pintem generosament de tomàquet
  4. Afegim el formatge mozzarella ratllat amb un raig d’oli per sobre i l’orenga
  5. Quan el forn ha arribat a la temperatura introduïm la safata amb la pizza a la part superior del forn durant uns 6 minuts (depèn del forn)
  6. Després posem un parell de minuts més amb el gratinador fins que la veieu al vostre gust
  7. I a menjar!

TRUCS i VARIANTS

  • La recepta accepta totes les variants que vulgueu: podeu afegir pernil dolç, ou, pinya, diferents formatges, diferents pans, etc... i sempre queda boníssima!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada