Aquesta recepta no l’he fet amb la thermomix i, a més, és
molt i molt fàcil de fer, però m’he decidit a penjar-la perquè està boníssima.
La que surt a la foto és feta amb un pa ovalat d’espelta de mig quilo que vaig
comprar. Me la vaig menjar diumenge al vespre acompanyada de
coca-cola i amb trufes de xocolata de postre 😉
INGREDIENTS
- Un pa d’espelta
- 200 g. de formatge mozzarella ratllat
- Orenga
- Tomàquet fregit
- Un raig d'oli d'oliva
PREPARACIÓ
- Escalfem el forn a 220 graus a dalt i a baix (escalfor dalt i baix)
- Obrim el pa per la meitat
- Pintem generosament de tomàquet
- Afegim el formatge mozzarella ratllat amb un raig d’oli per sobre i l’orenga
- Quan el forn ha arribat a la temperatura introduïm la safata amb la pizza a la part superior del forn durant uns 6 minuts (depèn del forn)
- Després posem un parell de minuts més amb el gratinador fins que la veieu al vostre gust
- I a menjar!
TRUCS
i VARIANTS
- La recepta accepta totes les variants que vulgueu: podeu afegir pernil dolç, ou, pinya, diferents formatges, diferents pans, etc... i sempre queda boníssima!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada