dimecres, 31 de maig del 2017

Gaspatxo


Una de les receptes més fàcils i ràpides que es fan amb thermomix, i el resultat espectacular!

INGREDIENTS
  • 1000 g. de tomàquet de pera madurs i vermells (rentats però no cal pelar-los)
  • 50-100 g. d’oli d’oliva verge extra
  • 1 o 2 alls (jo només li vaig posar un)
  • 50 g. de pebre verd tallat
  • 40 g. de ceba
  • 70 g. de cogombre parcialment pelat i tallat
  • 30 g. de vinagre de vi blanc
  • 1 culleradeta de sal
  • 8 glaçons

PREPARACIÓ
  1. Posa al vas tots els ingredients i tritura 30 segons a velocitat 5
  2. Després programa 3 minuts a velocitat 10
  3. Si no t’ho menges al moment, reserva a la nevera i serveix-lo ben fred
  4. I a menjar!

TRUCS i VARIANTS

Per acompanyar hi pots posar el que vulguis, des de crostonets de pa, pebrot, tomàquet, ceba, ou dur, pernil salat, etc... tot tallat a daus petits

Fonts: Basada en la recepta del llibre cocina fàcil i saludable de la Thermomix

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada