El pa de pessic ens agrada i, per anar canviant, vaig
buscant receptes noves per internet. Aquesta la vaig treure de la pàgina de canecositas i ha sigut molt bona.
INGREDIENTS
- 4 ous
- 200 g. de sucre
- 250 g. de iogurt de vainilla
- 150 g. d’oli suau
- 10 g. de sucre de vainilla
- 200 g. de farina
- 1 sobre de llevat
PREPARACIÓ
- Abans de res prepara el motllo untant-lo amb mantega i posa a escalfar el forn
- Posem la papallona i hi afegim els ous i el sucre. Programem 5 minuts, 37 graus i velocitat 3 i mitja
- Quan acabi programem el mateix temps, 5 minuts, sense temperatura i velocitat 3 i mitja
- Afegim la farina i el llevat i programem 10 segons a velocitat 2
- Retirem la papallona i acabem de barrejar suaument amb una espàtula
- Ho aboquem al motllo i fornegem a 180 graus amb escalfor a dalt i a baix uns 40-50 minuts (però com que depèn molt del forn i del motllo als 30 minuts li donem un cop d’ull per assegurar-nos que no està)
- Deixem refredar una miqueta i desmotllem
- Quan està fred, amb un colador, tirem sucre glass per sobre
- I a menjar!
TRUCS
i VARIANTS
- Depèn del tipus de motllo caldrà deixar-ho més temps o menys. Si el motllo és petit el pa de pessic serà més alt i necessitarà més temps de forn, si el motllo és gran no pujarà tant i no caldrà tant de temps
- S’hi poden afegir “pepites” de xocolata. Si ho feu, ho heu de fer quan hem acabat de barrejar amb l’espàtula
Fonts: Basada en la recepta del web de canecositas
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada