dilluns, 29 de maig del 2017

Pa de pessic de vainilla


El pa de pessic ens agrada i, per anar canviant, vaig buscant receptes noves per internet. Aquesta la vaig treure de la pàgina de canecositas i ha sigut molt bona.

INGREDIENTS
  • 4 ous
  • 200 g. de sucre
  • 250 g. de iogurt de vainilla
  • 150 g. d’oli suau
  • 10 g. de sucre de vainilla
  • 200 g. de farina
  • 1 sobre de llevat

PREPARACIÓ
  1. Abans de res prepara el motllo untant-lo amb mantega i posa a escalfar el forn
  2. Posem la papallona i hi afegim els ous i el sucre. Programem 5 minuts, 37 graus i velocitat 3 i mitja
  3. Quan acabi programem el mateix temps, 5 minuts, sense temperatura i velocitat 3 i mitja
  4. Afegim la farina i el llevat i programem 10 segons a velocitat 2
  5. Retirem la papallona i acabem de barrejar suaument amb una espàtula
  6. Ho aboquem al motllo i fornegem a 180 graus amb escalfor a dalt i a baix uns 40-50 minuts (però com que depèn molt del forn i del motllo als 30 minuts li donem un cop d’ull per assegurar-nos que no està)
  7. Deixem refredar una miqueta i desmotllem
  8. Quan està fred, amb un colador, tirem sucre glass per sobre
  9. I a menjar!

TRUCS i VARIANTS
  • Depèn del tipus de motllo caldrà deixar-ho més temps o menys. Si el motllo és petit el pa de pessic serà més alt i necessitarà més temps de forn, si el motllo és gran no pujarà tant i no caldrà tant de temps
  • S’hi poden afegir “pepites” de xocolata. Si ho feu, ho heu de fer quan hem acabat de barrejar amb l’espàtula


Fonts: Basada en la recepta del web de canecositas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada