Aquesta ha sigut una coca d’aprofitament, perquè l’he fet
amb la massa que em va sobrar de la pizza, ja veure què fàcil i ràpida és i
surt boníssima!
INGREDIENTS
- 30 g. d’oli d’oliva
- 220 g. d’aigua a temperatura ambient
- 1 culleradeta de sucre
- 10 g. de llevat sec per fer pa (no del Royal)
- 400 g. de farina
- 1 culleradeta de sal
- Per al sucre aterrossat sucre i unes gotes d’aigua
PREPARACIÓ
- Posa al vas l’aigua, el sucre i el llevat i programa 20 segons a velocitat 2
- Afegeix la farina, l’oli i la sal i programa 2 minuts amb la funció d’amassar
- Posa la massa en un bol gran i cobreix amb film transparent i deixa reposar una horeta fins que vegis que ha doblat el seu volum
- Mentrestant engega el forn a 230 graus i folra una safata del forn amb paper d’hornejar
- Prepara el sucre aterrossat en un bol: només cal afegir unes gotes d’aigua al sucre i barrejar
- Dóna forma a la massa estirant suaument sobre la safata del forn
- Pinta la massa amb el sucre aterrossat
- Forneja (escalfor a dalt i a baix) uns 20 minuts fins que vegis que està daurada (jo amb 15 minuts en vaig tenir prou perquè era molt prima)
- I a menjar!
TRUCS
i VARIANTS
- Amb aquestes quantitats surten una pizza i una coca de sucre gran o vàries de petites (jo en vaig fer vàries de petites)
- Pots fer el sucre aterrossat utilitzant anís enlloc d’aigua i queda boníssima
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada