dimarts, 23 de maig del 2017

Coca de sucre

Aquesta ha sigut una coca d’aprofitament, perquè l’he fet amb la massa que em va sobrar de la pizza, ja veure què fàcil i ràpida és i surt boníssima!

INGREDIENTS
  • 30 g. d’oli d’oliva
  • 220 g. d’aigua a temperatura ambient
  • 1 culleradeta de sucre
  • 10 g. de llevat sec per fer pa (no del Royal)
  • 400 g. de farina
  • 1 culleradeta de sal
  • Per al sucre aterrossat sucre i unes gotes d’aigua

PREPARACIÓ
  1. Posa al vas l’aigua, el sucre i el llevat i programa 20 segons a velocitat 2
  2. Afegeix la farina, l’oli i la sal i programa 2 minuts amb la funció d’amassar
  3. Posa la massa en un bol gran i cobreix amb film transparent i deixa reposar una horeta fins que vegis que ha doblat el seu volum
  4. Mentrestant engega el forn a 230 graus i folra una safata del forn amb paper d’hornejar
  5. Prepara el sucre aterrossat en un bol: només cal afegir unes gotes d’aigua al sucre i barrejar
  6. Dóna forma a la massa estirant suaument sobre la safata del forn
  7. Pinta la massa amb el sucre aterrossat
  8. Forneja (escalfor a dalt i a baix) uns 20 minuts fins que vegis que està daurada (jo amb 15 minuts en vaig tenir prou perquè era molt prima)
  9. I a menjar!

TRUCS i VARIANTS
  • Amb aquestes quantitats surten una pizza i una coca de sucre gran o vàries de petites (jo en vaig fer vàries de petites)
  • Pots fer el sucre aterrossat utilitzant anís enlloc d’aigua i queda boníssima


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada