dijous, 4 de maig del 2017

Pollastre amb botifarres





Tot i que ja m’agradaria, no només de xocolata es viu... Per tant, aquí us deixo una altra recepta de carn que he provat i que ha obtingut el vistiplau del meu fill! És una variant de les cuixetes de pollastre amb allada que ja tinc publicada

INGREDIENTS

700 g. de pollastre: el pit de pollastre desossat i a daus i les cuixes tallades en dos cadascuna
Una botifarra tallada a trossos
Sal
Pebre negre
6 dents d’all
Una ceba
35 g. d’oli
100 g. de vi blanc
20 g. de llimona
250 g. d’aigua

PREPARACIÓ
  1. Afegeix sal i pebre al pollastre i reserva
  2. Posa la ceba i tritura 30 segons velocitat 5-7-9
  3. Posa l’oli i els alls a la thermomix i sofregeix 6 minuts, velocitat varoma, velocitat cullera. No hi posis el cubilet per tal que els alls i la ceba es dorin bé i no quedin com bullits
  4. Col·loca la papallona, afegeix el vi, el suc de llimona i col·loca la carn repartida entre les papallones (les cuixes amb l’ós cap amunt). Programa 5 minuts, varoma, velocitat cullera i sense cubilet perquè s’evapori l’alcohol
  5. Afegeix l’aigua, la sal i cou uns 25 minuts, a 100 graus i velocitat de cullera (amb el cubilet posat)
  6. I a menjar!
TRUCS
  • Si teniu un carnisser de confiança podeu comprar un pollastre sencer i demanar-li que us desossi les petxugues i us les talli a daus (així ja teniu la feina feta)
  • La carn a la thermomix queda molt blanqueta, si voleu que us quedi més cruixent i amb més color podeu posar-la al grill uns minuts un cop acabat
  • Amb la recepta acabada queda molt de suc, el que jo faig és separar l'excés amb un bol (com es veu a la segona foto) i el congelo per fer-lo servir per fer arrossos o guisats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada