dimecres, 26 d’abril del 2017

Coulis de prunes vermelles




Volia fer melmelada de prunes vermelles perquè ens agrada molt però, quan m’hi vaig posar, només em quedaven 4 prunes, per la qual cosa vaig decidir fer un coulis i, la veritat, va quedar realment deliciós.

INGREDIENTS
  1. 250 g. de prunes vermelles madures
  2. 60 g. de sucre
  3. 10 g. de suc de llimona
PREPARACIÓ
  • Posem al vas les prunes ben netes i sense ós (però amb pell), la llimona i el sucre i triturem 30 segons a velocitat progressiva 5-10
  • Baixem el puré de les parets fins al fons del vas i programem 5 minuts a 90 graus i velocitat 2
  • Si voleu podeu colar-lo i us quedarà més fi (jo no ho he fet)
  • Deixem refredar
  • I a menjar!
TRUCS

Es pot fer de quasi qualsevol fruita i només caldrà ajustar el punt de sucre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada