Volia fer carn amb la thermomix i buscant per internet vaig
trobar, a la pàgina de d’Ana Sevilla una recepta de pollastre amb allada que és
molt fàcil de fer i que vaig adaptar al nostre gust
INGREDIENTS
- 4 cuixetes de pollastre
- Sal
- Pebre negre
- 6 dents d’all
- 25 g. d’oli
- 100 g. de vi blanc
- 30 g. de llimona
- 250 g. d’aigua
PREPARACIÓ
- Afegeix sal i pebre al pollastre i reserva
- Posa l’oli i els alls a la thermomix i sofregeix 6 minuts, velocitat varoma, velocitat cullera. No hi posis el cubilet per tal que els alls es dorin bé i no quedin com bullits
- Col·loca la papallona, afegeix el vi, el suc de llimona i col·loca les cuixes de pollastre amb l’ós cap amunt. Programa 5 minuts, varoma, velocitat cullera i sense cubilet perquè s’evapori l’alcohol
- Afegeix l’aigua, la sal i cou de 30 a 35 minuts, a 100 graus i velocitat de cullera (amb el cubilet posat)
- I a menjar!
TRUCS
Pots afegir-li julivert i posar-ho un parell de minuts
a gratinar per tal que quedi cruixent
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada