dijous, 27 d’abril del 2017

Palmeretes de pasta de full



Aquesta recepta la vaig veure a la revista pronto... No em digueu on ni quan, però recordo que era tan fàcil que no vaig haver ni d’apuntar-me-la. La thermomix no cal, a menys que vulgueu fer vosaltres mateixos la pasta de full (si un dia n’arribo a fer la trobareu aquí al blog). La veritat és que no he tingut gaire traça i la forma d’algunes deixa molt que desitjar jeje, però el que sí us puc dir és que de gust estan per llepar-se els dits 😋.

INGREDIENTS

Una làmina de pasta de full fresca
100 grams de sucre
1 ou batut

PREPARACIÓ
  1. Escalfeu el forn a 220 graus
  2. Desplega la làmina sobre una taula o el marbre de la cuina
  3. Si la làmina és rodona, retalla les puntes formant un quadrat el més gran possible
  4. Tira-hi sucre i estira la massa una mica amb el pal d’amassar per tal que el sucre s’integri amb la massa i, de pas, quedi la pasta més fina
  5. Plega els extrems cap a dins (és a dir cap a la meitat de la massa per cada costat
  6. Torna a abocar-hi sucre i a passar el corró per tornar a integrar el sucre
  7. I ho tornem a repetir tot fins que ja no puguem més. Després tallem tires d’aproximadament 1 cm i les col·loquem en una safata folrada de paper de forn deixant força separació entre elles i les pintem amb l'ou batut
  8. Poseu-les a coure al forn uns 11 minuts (ja veureu que queden daurades)
  9. I a menjar!

TRUCS
  • Quan estiguin fredes podeu desfer una mica de xocolata de cobertura al microones i banyar-ne la meitat de la palmera per aconseguir una palmera de xocolata

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada