Aquesta recepta la vaig veure a la revista pronto... No em digueu on ni quan, però recordo que era tan fàcil que no vaig haver ni d’apuntar-me-la. La thermomix no cal, a menys que vulgueu fer vosaltres mateixos la pasta de full (si un dia n’arribo a fer la trobareu aquí al blog).
INGREDIENTS
Una làmina de pasta de full fresca
100 grams de sucre
1 ou batut
1 ou batut
PREPARACIÓ
- Escalfeu el forn a 220 graus
- Desplega la làmina sobre una taula o el marbre de la cuina
- Si la làmina és rodona, retalla les puntes formant un quadrat el més gran possible
- Tira-hi sucre i estira la massa una mica amb el pal d’amassar per tal que el sucre s’integri amb la massa i, de pas, quedi la pasta més fina
- Plega els extrems cap a dins (és a dir cap a la meitat de la massa per cada costat
- Torna a abocar-hi sucre i a passar el corró per tornar a integrar el sucre
- I ho tornem a repetir tot fins que ja no puguem més. Després tallem tires d’aproximadament 1 cm i les col·loquem en una safata folrada de paper de forn deixant força separació entre elles i les pintem amb l'ou batut
- Poseu-les a coure al forn uns 11 minuts (ja veureu que queden daurades)
- I a menjar!
TRUCS
- Quan estiguin fredes podeu desfer una mica de xocolata de cobertura al microones i banyar-ne la meitat de la palmera per aconseguir una palmera de xocolata
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada