És una adaptació d’una recepta de macarrons exprés que vaig
veure a la web de thermorecetas i és
de les primeres que vaig posar en pràctica. La veritat és que quan la vaig fer
vaig quedar al·lucinada perquè es posen tots els ingredients junts al vas i en
quinze minuts (el que trigues a parar la taula i poca cosa més) ja estan fets i
fantàstics. Penseu que quan dic que es posa tot junt vull dir també l’aigua, la
tomata, les espècies, les salsitxes...
INGREDIENTS
250 g. d’espaguetis (jo els he partit per la meitat)
450 g. d’aigua
300 g. de tomàquet fregit
20 g. d’oli d’oliva
Mitja culleradeta de sal
6 salsitxes tallades
Mitja culleradeta de pebre dolç (opcional, jo no li he
posat)
1 culleradeta d’orenga (opcional, jo no li he posat)
1 pessic d'all en pols (opcional, jo no li he posat)
Formatge ratllat (opcional, jo no li he posat)
PREPARACIÓ
- Aboquem tots els ingredients (menys el formatge ratllat) al vas de la Thermomix
- Programem 15 minuts, temperatura 100 graus, gir a l’esquerra i velocitat de cullera
- I a menjar!
TRUCS
I VARIANTS
- No oblideu programar el gir a l'esquerra 😂😂😂
- La recepta inicial era de macarrons amb xistorra, però jo no tenia macarrons ni xistorra i vaig posar-hi espaguetis i salsitxes. Va quedar boníssim!
- Pots afegir formatge per sobre i posar-ho a gratinar
- El temps de cocció de la pasta varia segons la marca. En el meu cas vaig utilitzar pastas Gallo i el temps que marcava era de 8 a 10 minuts, per tant, el que vaig fer va ser posar els 450 grams d’aigua una mica calenta (de l’aixeta) i quan la temperatura de la thermomix va arribar a 100 graus vaig comptar uns 10 minuts (que són els 15 minuts en total que us poso a la recepta)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada