dimecres, 12 d’abril del 2017

Formatge batut amb coulis de mango



Aquest és un postre molt lleuger i ràpid de fer perquè el formatge batut l’he comprat 0% i el coulis és com una melmelada però més lleugera i amb menys sucre. La recepta del coulis és la que surt al llibre “fàcil i saludable” de la thermomix i, si teniu la TM5, és una de les receptes que ve amb el llibre digital que va amb la màquina

INGREDIENTS

1 mango madur i gran
1 parell de cullerades de suc de llimona
70 g. de sucre
4 terrines de formatge batut 0%

PREPARACIÓ

PREPAREM EL COULIS:
  1. Posem al vas el mango, la llimona i el sucre i triturem 30 segons a velocitat progressiva 5-10
  2. Baixem el puré de les parets fins al fons del vas i programem 5 minuts a 90 graus i velocitat 2
  3. Deixem refredar


PER MUNTAR EL POSTRE:
  1. Agafem les terrines de formatge fresc 0% i ho batem amb una cullera fins que quedi cremós (no val la pena posar-ho a la thermomix)
  2. Muntem el postre posant el coulis al fons del vas i a sobre el formatge o al revés (us deixo una foto de les dues maneres)
  3. I a menjar!


TRUCS

  • El coulis el pots fer de la fruita que vulguis
  • En lloc de formatge desnatat pots fer servir iogurt grec

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada