Aquest és un postre molt lleuger i ràpid de
fer perquè el formatge batut l’he comprat 0% i el coulis és com una melmelada
però més lleugera i amb menys sucre. La recepta del coulis és la que surt al
llibre “fàcil i saludable” de la thermomix i, si teniu la TM5, és una de les
receptes que ve amb el llibre digital que va amb la màquina
INGREDIENTS
1 mango madur i
gran
1 parell de
cullerades de suc de llimona
70 g. de sucre
4 terrines de formatge batut 0%
PREPARACIÓ
PREPAREM EL
COULIS:
- Posem al vas el mango, la llimona i el sucre i triturem 30 segons a velocitat progressiva 5-10
- Baixem el puré de les parets fins al fons del vas i programem 5 minuts a 90 graus i velocitat 2
- Deixem refredar
PER MUNTAR EL
POSTRE:
- Agafem les terrines de formatge fresc 0% i ho batem amb una cullera fins que quedi cremós (no val la pena posar-ho a la thermomix)
- Muntem el postre posant el coulis al fons del vas i a sobre el formatge o al revés (us deixo una foto de les dues maneres)
- I a menjar!
TRUCS
- El coulis el pots fer de la fruita que vulguis
- En lloc de formatge desnatat pots fer servir iogurt grec
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada