dilluns, 5 de juny del 2017

Brownie d'ametlles i sèsam




Aquesta és una petita adaptació del brownie ràpid d’avellanes de la pàgina de canecositas. Volia fer alguna cosa de xocolata (perquè així el meu fill en mengés) però que tingués ametlles i sèsam perquè són fonts importants de calci.

INGREDIENTS
  • 100 g. de mantega (o margarina) a temperatura ambient
  • 100 g. de sucre
  • 80 g. d’ametlles
  • 20 g. de sèsam
  • 70 g. de farina per a rebosteria
  • 3 ous
  • 250 g. de xocolata fondant en trossos

PREPARACIÓ
  1. Abans de res prepara el motllo untant-lo amb mantega i posa a escalfar el forn a 180 graus (escalfor a dalt i a baix)
  2. Triturem el sèsam 10 segons a velocitat 10. Jo també he triturat les ametlles perquè el nen no les notés però queda millor si no es trituren
  3. Posem al vas la resta d’ingredients i programem 30 segons a velocitat 5
  4. Aboquem la massa al motllo i piquem sobre el marbre de la cuina un parell de vegades perquè surti l’aire
  5. Fornegem 25 minuts
  6. Quan està fred, amb un colador, tirem sucre glass per sobre
  7. I a menjar!

TRUCS i VARIANTS

La recepta original tenia 100 g. d’avellanes, jo ho he canviat per 80 g. d’ametlla i 20 de sèsam però es pot triar el fruit sec que vulgueu

Fonts: Basada en la recepta del web de canecositas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada