dimarts, 13 de juny del 2017

Falsos petitsuisses de maduixa casolans


Jo diria que no tenen exactament el mateix gust, però la veritat és que han quedat molt i molt bons i són facilíssims de fer amb la Thermomix.

INGREDIENTS
  • 250 g. d’aigua
  • 1 sobre de gelatina de maduixa
  • 400 g. de formatge Filadèlfia o Mascarpone
  • 250 g. de formatge batut 0% (o nata, o llet evaporada)
  • 50 g. de sucre

PREPARACIÓ
  1. Posa l’aigua al vas i escalfa 3 minuts, 100 graus, velocitat de 1
  2. Afegeix la gelatina repartint-la bé entre l’aigua i programa 2 minuts sense temperatura a velocitat 3
  3. Afegeix el formatge Filadèlfia, el formatge batut i el sucre i barreja 30 segons a velocitat 5
  4. Posa-ho en vasos i quan es refredi ho deixes quallar a la nevera un parell d’hores
  5. I a menjar!

TRUCS i VARIANTS
La recepta original anava amb nata, jo ho he canviat per formatge batut però també es podria posar llet evaporada.


Fonts: És exactament la recepta del web de velocidadcuchara

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada