Jo diria que no tenen exactament el mateix gust, però la veritat és que han quedat molt i molt bons i són facilíssims de fer amb la Thermomix.
INGREDIENTS
- 250 g. d’aigua
- 1 sobre de gelatina de maduixa
- 400 g. de formatge Filadèlfia o Mascarpone
- 250 g. de formatge batut 0% (o nata, o llet evaporada)
- 50 g. de sucre
PREPARACIÓ
- Posa l’aigua al vas i escalfa 3 minuts, 100 graus, velocitat de 1
- Afegeix la gelatina repartint-la bé entre l’aigua i programa 2 minuts sense temperatura a velocitat 3
- Afegeix el formatge Filadèlfia, el formatge batut i el sucre i barreja 30 segons a velocitat 5
- Posa-ho en vasos i quan es refredi ho deixes quallar a la nevera un parell d’hores
- I a menjar!
TRUCS
i VARIANTS
La recepta original anava amb nata, jo ho he canviat
per formatge batut però també es podria posar llet evaporada.
Fonts: És exactament la recepta del web de velocidadcuchara
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada