Aquestes hamburgueses casolanes són
fàcils de fer i boníssimes, us les recomano. Si, a més feu panets casolans (que penjaré la recepta aquesta tarda), us puc dir que us llepareu els dits!
INGREDIENTS
- 1 ceba mitjana
- 2 dents d’all
- 10 g. d’oli
- 500 g. de carn picada
- 1 ou
- 1 culleradeta de pebre negre
- Sal al gust
PREPARACIÓ
- Posa la ceba i els alls i programa 10 segons a velocitat 5
- Afegeix l’oli al vas i programa 5 minuts temperatura varoma velocitat 3
- Afegeix la carn picada i barregem 10 segons a velocitat 3 i mitja
- Afegeix l’ou batut, el pebre i la sal i barreja 20 segons a velocitat 2
- Dóna forma a les hamburgueses i cou-les a una barbacoa o planxa (com ho facis habitualment)
- I a menjar!
TRUCS
i VARIANTS
- Jo he donat forma a les hamburgueses amb un motllo d’hamburgueses
- Aviat penjaré la recepta del pa d’hamburguesa que servirà per acompanyar-lo
Fonts: Web de velocidadcuchara
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada