dilluns, 19 de juny del 2017

Hamburgueses casolanes



Aquestes hamburgueses casolanes són fàcils de fer i boníssimes, us les recomano. Si, a més feu panets casolans (que penjaré la recepta aquesta tarda), us puc dir que us llepareu els dits!

INGREDIENTS
  • 1 ceba mitjana
  • 2 dents d’all
  • 10 g. d’oli
  • 500 g. de carn picada
  • 1 ou
  • 1 culleradeta de pebre negre
  • Sal al gust

PREPARACIÓ
  1. Posa la ceba i els alls i programa 10 segons a velocitat 5
  2. Afegeix l’oli al vas i programa 5 minuts temperatura varoma velocitat 3
  3. Afegeix la carn picada i barregem 10 segons a velocitat 3 i mitja
  4. Afegeix l’ou batut, el pebre i la sal i barreja 20 segons a velocitat 2
  5. Dóna forma a les hamburgueses i cou-les a una barbacoa o planxa (com ho facis habitualment)
  6. I a menjar!

TRUCS i VARIANTS
  • Jo he donat forma a les hamburgueses amb un motllo d’hamburgueses
  • Aviat penjaré la recepta del pa d’hamburguesa que servirà per acompanyar-lo


Fonts: Web de velocidadcuchara

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada