dimarts, 13 de juny del 2017

Gelatina de cirera light


Tenia moltes cireres i buscant una recepta lleugera per fer vaig trobar aquesta al receptari de la Thermomix. És fàcil i ràpida, per tant, la repetiré segur, però quan la torni a fer li afegiré llimona perquè la recepta original no en portava i la gelatina sembla de cafè i no pas de cireres. Ah, també hi afegiré una mica més de sucre, perquè per al meu gust n’hi faltava un xic.

INGREDIENTS
  • 500 g. de cireres
  • 25 g. de sucre
  • 8 fulles de gelatina

PREPARACIÓ
  1. Posar les fulles de gelatina a remull amb aigua freda
  2. Introduir les cireres al vas i, sense programar temps, posar velocitat 3
  3. Quan veieu que ja s’han desossat del tot les cireres les passem per la cistella de la thermomix o per un colador amb forats grans perquè passi tota la cirera menys l’ós
  4. Ho introduïm de nou a la thermomix i programem 2 minuts velocitat 5-7-10 assegurant-nos bé que no hagi quedat cap ós
  5. Baixar tots els ingredients amb una espàtula i programar 6 minuts, temperatura 100 graus i velocitat 2
  6. Escórrer la gelatina i introduir-la al vas. Programar 20 segons a velocitat 4
  7. Posar en motllos i quan es refredi introduir a la nevera unes tres hores
  8. I a menjar!

TRUCS
  • Es pot posar sucre al gust (com si voleu no posar-li)
  • Es pot afegir llimona perquè no s’oxidi tant i aguanti una mica més el color vermell
  • Jo no he desossat les cireres amb la thermomix, les he desossat una a una de la manera que es veu en aquest vídeo del youtube https://youtu.be/aLpjEhyA1Gc i ha sigut força ràpid

Fonts: La web recetario de Thermomix

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada