Tenia moltes cireres i buscant una recepta lleugera
per fer vaig trobar aquesta al receptari de la Thermomix. És fàcil i ràpida,
per tant, la repetiré segur, però quan la torni a fer li afegiré llimona perquè
la recepta original no en portava i la gelatina sembla de cafè i no pas de
cireres. Ah, també hi afegiré una mica més de sucre, perquè per al meu gust n’hi
faltava un xic.
INGREDIENTS
- 500 g. de cireres
- 25 g. de sucre
- 8 fulles de gelatina
PREPARACIÓ
- Posar les fulles de gelatina a remull amb aigua freda
- Introduir les cireres al vas i, sense programar temps, posar velocitat 3
- Quan veieu que ja s’han desossat del tot les cireres les passem per la cistella de la thermomix o per un colador amb forats grans perquè passi tota la cirera menys l’ós
- Ho introduïm de nou a la thermomix i programem 2 minuts velocitat 5-7-10 assegurant-nos bé que no hagi quedat cap ós
- Baixar tots els ingredients amb una espàtula i programar 6 minuts, temperatura 100 graus i velocitat 2
- Escórrer la gelatina i introduir-la al vas. Programar 20 segons a velocitat 4
- Posar en motllos i quan es refredi introduir a la nevera unes tres hores
- I a menjar!
TRUCS
- Es pot posar sucre al gust (com si voleu no posar-li)
- Es pot afegir llimona perquè no s’oxidi tant i aguanti una mica més el color vermell
- Jo no he desossat les cireres amb la thermomix, les he desossat una a una de la manera que es veu en aquest vídeo del youtube https://youtu.be/aLpjEhyA1Gc i ha sigut força ràpid
Fonts: La web recetario
de Thermomix
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada