Aquestes receptes són de les més fàcils de fer, hi ha moltes
variants i sempre queden bé. En aquest cas l’he fet amb formatge mascarpone i
és lleuger perquè no porta nata, sinó que porta llet desnatada.
INGREDIENTS
- 450 g. de llet desnatada
- 85 g. de sucre
- 1 sobre de Cuajada Royal
- 150 g. de formatge mascarpone
- Caramel líquid per untar els motllos
PREPARACIÓ
- Posa tots els ingredients al vas i programa 10 minuts, temperatura 90 graus, velocitat 4
- Mentrestant, posa caramel al fons dels motllos
- Quan acabi emplena els motllos amb compte (perquè no es barregi el caramel) i quan estigui fred ho tens un parell d’hores a la nevera
- I a menjar!
TRUCS
i VARIANTS
- Podeu fer-ho amb diferents formatges, podeu canviar la llet per nata, etc...
- També podeu fer un únic flam amb un motllo gran o bé fer flams individuals
Fonts: Basada en la recepta del web de velocidad de cuchara
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada