dimarts, 20 de juny del 2017

Panets casolans


Si tingués una estona cada dia per dedicar-hi, us asseguro que no compraria més pa, el faria sempre jo, perquè ha quedat boníssim!

INGREDIENTS
  • 300 ml. llet semidesnatada
  • 1 ou mitjà
  • 30 g. oli d’oliva verge extra
  • 1 sobre de llevat sec de fleca
  • 550 g. de farina de força
  • 1 culleradeta de sal
  • 20 g. de sucre

PREPARACIÓ
  1. Posa al vas la llet, l’ou, l’oli i el llevat i programa 2 minuts, 37 graus, velocitat 3
  2. Afegeix la farina el sucre i la sal, i barreja 10 segons a velocitat 4
  3. Programa 5 minuts a velocitat espiga
  4. Deixa-ho al vas durant una hora i mitja perquè dobli el volum
  5. Passada l’hora i mitja torna a programar 1 minut en velocitat espiga
  6. Fes boles amb la massa i posa-les sobre la safata amb paper de forn
  7. Fica a 50 graus al forn uns 20 minuts perquè tornin a pujar
  8. Quan passin els 20 minuts treu els panets del forn i escalfa’l a 220 graus
  9. Baixa el forn a 200 graus (escalfor a dalt i a baix) i cuina durant uns 10-15 minuts els panets
  10. I a menjar!

TRUCS i VARIANTS
  • Mentre s’escalfa el forn pots pinzellar suaument amb ou batut o amb aigua els panets i posar-li sèsam
  • Posa un recipient (petit i apte per forn) amb aigua a dins i així els panets et quedaran més cruixents


Fonts: Web de velocidadcuchara

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada