Si tingués una estona cada dia per dedicar-hi, us asseguro
que no compraria més pa, el faria sempre jo, perquè ha quedat boníssim!
INGREDIENTS
- 300 ml. llet semidesnatada
- 1 ou mitjà
- 30 g. oli d’oliva verge extra
- 1 sobre de llevat sec de fleca
- 550 g. de farina de força
- 1 culleradeta de sal
- 20 g. de sucre
PREPARACIÓ
- Posa al vas la llet, l’ou, l’oli i el llevat i programa 2 minuts, 37 graus, velocitat 3
- Afegeix la farina el sucre i la sal, i barreja 10 segons a velocitat 4
- Programa 5 minuts a velocitat espiga
- Deixa-ho al vas durant una hora i mitja perquè dobli el volum
- Passada l’hora i mitja torna a programar 1 minut en velocitat espiga
- Fes boles amb la massa i posa-les sobre la safata amb paper de forn
- Fica a 50 graus al forn uns 20 minuts perquè tornin a pujar
- Quan passin els 20 minuts treu els panets del forn i escalfa’l a 220 graus
- Baixa el forn a 200 graus (escalfor a dalt i a baix) i cuina durant uns 10-15 minuts els panets
- I a menjar!
TRUCS
i VARIANTS
- Mentre s’escalfa el forn pots pinzellar suaument amb ou batut o amb aigua els panets i posar-li sèsam
- Posa un recipient (petit i apte per forn) amb aigua a dins i així els panets et quedaran més cruixents
Fonts: Web de velocidadcuchara
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada