divendres, 16 de juny del 2017

Gelatina de suc de taronja amb iogurt batut



És un postre que he fet sense thermomix i és ràpid, fàcil i light. Però no patiu, que per compensar  aquesta part light els he acompanyat amb uns panets dolços de iogurt i mel boníssims (també us penjaré la recepta) i unes minicookies de xocolata 👌.

INGREDIENTS
  • Mig litre de suc de taronja natural
  • 2 cullerades de sucre (opcional)
  • 6 làmines de gelatina neutra
  • Iogurt cremós ensucrat o edulcorat

PREPARACIÓ
  1. Posa la gelatina 5 minuts en remull amb aigua ben freda
  2. Escorre la gelatina i la poses 20 segons al microones en un recipient gran
  3. Treu la gelatina del microones i si veus que ja està desfeta i afegeixes el suc de taronja i barreges bé
  4. Posa la gelatina als vasos que vulguis i, quan ja s’hagi solidificat (un parell d’hores) afegeix el iogurt cremós que més t'agradi
  5. I a menjar!

TRUCS i VARIANTS


Si inclines una mica el vas quan poses la gelatina a la nevera et quedarà com a la foto. Per fer-ho, jo he posat el vas a dins d’un recipient una mica més gran i he posat un cartronet a sota perquè s’aguanti tombat

Fonts: La idea l’he obtingut d’una recepta del lidl, la de iogurt grec amb gelatina de kiwi i pistatxos 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada