És un postre que he fet sense thermomix i és ràpid, fàcil i
light. Però no patiu, que per compensar
aquesta part light els he acompanyat amb uns panets dolços de iogurt i mel
boníssims (també us penjaré la recepta) i unes minicookies de xocolata 👌.
INGREDIENTS
- Mig litre de suc de taronja natural
- 2 cullerades de sucre (opcional)
- 6 làmines de gelatina neutra
- Iogurt cremós ensucrat o edulcorat
PREPARACIÓ
- Posa la gelatina 5 minuts en remull amb aigua ben freda
- Escorre la gelatina i la poses 20 segons al microones en un recipient gran
- Treu la gelatina del microones i si veus que ja està desfeta i afegeixes el suc de taronja i barreges bé
- Posa la gelatina als vasos que vulguis i, quan ja s’hagi solidificat (un parell d’hores) afegeix el iogurt cremós que més t'agradi
- I a menjar!
TRUCS
i VARIANTS
Si inclines una mica el vas quan poses la gelatina a
la nevera et quedarà com a la foto. Per fer-ho, jo he posat el vas a dins d’un
recipient una mica més gran i he posat un cartronet a sota perquè s’aguanti
tombat
Fonts: La idea l’he obtingut d’una recepta del lidl,
la de iogurt grec amb gelatina de kiwi i pistatxos
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada