divendres, 16 de juny del 2017

Panets dolços de mel i iogurt



Han quedat espectaculars! És una recepta del lidl que he adaptat per thermomix i és força fàcil. L’única dificultat que té és que la massa és molt enganxosa i, per tant, costa de treballar-la sense que se’t quedi tota als dits

INGREDIENTS
  • 300 g. de farina de força
  • 1 sobre de llevat de pa
  • 1 culleradeta de sal
  • 3 cullerades de mel
  • 1 iogurt
  • 75 g. de llet
  • 30 g. d’oli d’oliva verge extra
  • 15 g. de mantega
  • sucre glass

PREPARACIÓ
  1. Posa la farina, el llevat i la sal al vas de la thermomix i iprograma 10 segons a velocitat 4
  2. Afegeix la mel, el iogurt, la llet i l’oli i amassa 2 minuts a velocitat espiga
  3. Deixa reposar una hora a dins la thermomix
  4. Treu la massa de dins amb les mans ben enfarinades i fes boletes que has de posar sobre una safata amb paper de forn
  5. Posa la safata al forn a 50 graus durant mitja hora
  6. Passat aquest temps treu la safata i escalfa el forn a 180 graus
  7. Quan estigui escalfat introdueix la safata i deixa-ho 18 minuts
  8. Pinta amb mantega desfeta sobre el panet i afegeix sucre glass per sobre
  9. I a menjar!

TRUCS i VARIANTS
  • Enfarina’t bé les mans per treballar la massa o et quedarà tota enganxada
  • Enlloc del sucre glass també pots posar-hi fideus de xocolata


Fonts: La web de receptes del lidl

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada