divendres, 9 de juny del 2017

Pa de pessic genovès



Així m’agrada, que les col·legues em passin receptes i fotos 👌. Aquesta me l’ha passat l’Olga i només li trobo una “pega”: que no m’ha portat cap tall perquè la provi!.

INGREDIENTS
  • 4 ous
  • 120 g. de sucre
  • 1 culleradeta de sucre de vainilla
  • 120 g. de farina de rebosteria

PREPARACIÓ
  1. Escalfem el forn a 180 graus i pintem amb mantega el motllo que vulguem fer servir
  2. Posem la papallona a la thermomix
  3. Aboquem els ous, el sucre i el sucre de vainilla al vas i programem 6 minuts, 37 graus, velocitat 4
  4. Programem 6 minuts més a velocitat 4 però aquesta vegada sense temperatura
  5. Afegim la farina intentant repartir-ho bé entre els forats de la papallona
  6. Programem només 4 segons a velocitat 3
  7. Traiem la papallona i amb una espàtula acabem d’integrar la farina amb moviments envolvents i suaus
  8. Emplenem el motllo i el posem al forn a 180 graus durant quaranta minuts
  9. Quan faltin 5 minuts punxem per veure si està ben cuit i, sinó ho deixem fins que acabi el temps. Tornem a punxar i traiem del forn
  10. afegim sucre glass amb un colador
  11. I a menjar!

TRUCS I VARIANTS

Es pot obrir per la meitat i afegir almívar lleuger i xocolata, etc...

Fonts: Olga Felip a partir de la recepta del llibre cocina fàcil i saludable de la Thermomix

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada