Així m’agrada, que les col·legues em passin receptes i fotos 👌. Aquesta me l’ha
passat l’Olga i només li trobo una “pega”: que no m’ha portat cap tall perquè
la provi!.
INGREDIENTS
- 4 ous
- 120 g. de sucre
- 1 culleradeta de sucre de vainilla
- 120 g. de farina de rebosteria
PREPARACIÓ
- Escalfem el forn a 180 graus i pintem amb mantega el motllo que vulguem fer servir
- Posem la papallona a la thermomix
- Aboquem els ous, el sucre i el sucre de vainilla al vas i programem 6 minuts, 37 graus, velocitat 4
- Programem 6 minuts més a velocitat 4 però aquesta vegada sense temperatura
- Afegim la farina intentant repartir-ho bé entre els forats de la papallona
- Programem només 4 segons a velocitat 3
- Traiem la papallona i amb una espàtula acabem d’integrar la farina amb moviments envolvents i suaus
- Emplenem el motllo i el posem al forn a 180 graus durant quaranta minuts
- Quan faltin 5 minuts punxem per veure si està ben cuit i, sinó ho deixem fins que acabi el temps. Tornem a punxar i traiem del forn
- afegim sucre glass amb un colador
- I a menjar!
TRUCS I VARIANTS
Es pot obrir per la meitat i afegir almívar lleuger i xocolata, etc...
Fonts: Olga Felip a partir de la recepta del llibre cocina fàcil i saludable de la Thermomix
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada